spot_img
KotiTiedoteMiten lapsiperhe säästää 20.000 euroa?

Miten lapsiperhe säästää 20.000 euroa?

Lapsiperheille usein pienikin säästö on merkittävä. Miltä kuulostaisi, jos voisit säästää 20.000 euroa tai enemmän lapsesi kasvaessa aikuiseksi? Nyt se on mahdollista, kun muutat Utajärvelle! Jos muutat Utajärvelle perustettavaan GeoHouse Älykylään, voit moninkertaistaa säästön.

Utajärven kunta tarjoaa lapsiperheille kotihoidontuen kuntalisän, maksuttoman varhaiskasvatuksen ja aamu-/iltapäiväkerhotoiminnan, sekä maksuttoman lukion. Jos yksilapsisen perheen lapsi on kotihoidossa 2 vuotta, käy varhaiskasvatuksessa eskariin asti, osallistuu aamu-/iltapäiväkerhotoimintaan kolmannelle luokalle asti ja suorittaa lukion ja ajokortin Utajärvellä, perhe säästää 20.327 euroa.

Lisää säästöä asumalla

Utajärvelle on suunnitteilla maailman ensimmäinen Älykylä, jossa kaikki asumiseen liittyvät asiat on mietitty asukkaiden edun mukaisesti. Ensisijaisesti haetaan asumisen kustannussäästöjä ja korkeaa elämisen laatua uudella asumisen mallilla. Moderni asuinalue on hiilineutraali, ympäristöystävällinen ja energiaomavarainen.

Perinteiseen omakotitaloasumiseen (indeksitalo) verrattuna voit säästää uuden asumisosuuskuntamallin ansiosta jo omavastuuosuudessa kymmeniä tuhansia euroja. Lisäksi asuminen voi olla jopa yli 300 euroa edullisempaa kuukaudessa. Vuositasolla säästö voi olla yli 3.600 euroa ja lapsen aikuistuessa olet säästänyt jopa 65.000 euroa.

Lue lisää www.Älykylä.fi

Maalla asuu onnellisia ihmisiä

Maaseudulla asuminen on kaupunkiasumista vähemmän stressaavaa. Suomessa ja maailmalla on tehty useita tutkimuksia, joiden tulokset ovat samanlaisia. Maalla ihmiset ovat onnellisempia. Onnellisuuteen vaikuttaa muun muassa kiireettömyys, luonnon läheisyys ja yhteisöllisyys. Maalla on myös enemmän elintilaa ja pienemmät asumisen kustannukset.

Viimeisimmät artikkelit