spot_img
KotiRyhmittelemätönMonopoli Androidille

Monopoli Androidille

Monopoli on yksi maailman kuuluisimmista lautapeleistä, joka on ilahduttanut perheitä ja ystäväporukoita jo vuosi kymmenien ajan. Monet meistä ovat olleet tilanteissa, jolloin ystävyyssuhteita testataan tätä peliä pelatessa, eikä ihme. Loppujen lopuksi pelin tarkoituksena on valloittaa mahdollisimman paljon kaupungin kiinteistöistä. Tämä saa häviävien pelaajien veren kiehumaan helposti.

Jos haluat säilyttää perherauhan, mutta silti pitää hauskaa pelaamalla tätä kuuluisaa klassikkopeliä, kannattaa suunnata elektronisen vaihtoehdon pariin. Sen avulla sinun ei tarvitse haastaa ystäviäsi peliin, vaan voit pelata ja pitää hauskaa puhelimellasi.

Monopoli on lautapelien klassikko

Monopoli eli Monopoly peli on kehitetty vuonna 1935 samassa muodossa, kuin peliä pelataan vielä nykypäivänäkin. Se on alkujaan julkaistu Yhdysvalloissa, mutta kuten aivan varmasti tiedät, peli on levinnyt aivan kaikkialle koko maailmaan, keräten pelaajia kaikkialta.

Lautapelit ovat nousseet aivan uudenlaiseen suosioon viimeisten vuosien aikana. Sekä niiden fyysisten versioiden, että internetistä löytyvien elektronisien vaihtoehtojen avulla hauskanpitäminen on tullut hyvin suosituksi tavaksi pitää hauskaa. Internetin ansiolla monista peleistä on voitu myös luoda täysin ilmaisia vaihtoehtoja, mikä tietenkin ilahduttaa kaikenlaisia pelaajia. Tämä luonnollisesti kattaa myös Monopoly lautapelin, ja myös sen pelaamiseen on ilmaisia mahdollisuuksia. Lue lisää siitä miten voit pelata tätäkin peliä ilmaiseksi.

Pelaa Monopolia missä vain, milloin vain

On tietenkin hyvin mukavaa pitää erityinen peli-ilta, jolloin pidetään hauskaa ystävien kanssa. Monopolin lautapeli versio on tähän hyvin otollinen, ja voitte pitää hauskaa keskenänne, samalla kun pelaatte tätä kaikille tuttua vaihtoehtoa.

Koska Monopoli on kuitenkin niin viihdyttävä vaihtoehto, monet toivovat pääsevänsä pelaamaan sitä muissakin tilanteissa kuin lautapeli-iltojen aikana. Tästä syystä juuri mobiiliversiot ovat nousseet hyvin suosituksi vaihtoehdoksi. Niiden avulla pääset pelaamaan ja pitämään hauskaa välittömästi, ilman kokonaisen ystäväporukan yhteen kokoamista.

Android Monopoli sisältää monia mahtavia toimintoja

Androidin käyttäjille onkin erityisen hyvä mahdollisuus pelata Monopoli peliä. Nimittäin he voivat hankkia itselleen hyvin korkealaatuisen sovelluksen, jonka pelaaminen ilahduttaa aivan varmasti ketä vain pelaajaa. Tämän erillisen sovelluksen on luonut Marmalade Game Studio, joka on monien muidenkin suosittujen pelisovellusten takana.

Tämä Monopoli sovellus tarjoaa lukemattomasti erilaisia toimintoja, jotka tekevät pelaamisesta vielä hauskempaa. Voit päästä pelaamaan peliä moninpelinä sekä online että offline tilassa. Pelissä on nykyään saatavilla video chat toiminto, jonka avulla voit keskustella muiden pelaajien kanssa samaan aikaan kun pidät hauskaa.

Tämän lisäksi pelissä on monia muita mahdollisuuksia, jotka tekevät tästä vaihtoehdosta erityisen kiinnostavan. Voit esimerkiksi päättää pelata omilla talon säännöillä, jos ne sopivat sinulle paremmin kuin perinteiset säännöt. Lisäksi voit kokeilla Quick Modea, joka mahdollistaa hyvin nopean pelaamisen.

Miten voit ladata Monopolin Androidille?

Jos olet kiinnostunut Android Monopolin pelaamisesta, sinun tulee tietenkin tietää, miten  voit hankkia sen laitteellesi. Tämä tapahtuu onneksi erityisen helposti. Sinun tulee nimittäin vain ladata sovellus käytettäväksi. Tämä tapahtuu helposti sovelluskaupan avulla. Sinun tarvitsee vain siirtyä Google Play Storeen, ja voit etsiä sieltä Monopolia. Kun olet löytänyt sovelluksen, voit ladata sen suoraan laitteelle pelaamista varten.

Monopoli on viihdyttänyt pelaajia melkein sadan vuoden ajan

Koska alkuperäinen Monopoli peli on julkaistu tässä muodossa jo vuonna 1935, peli on ehdottomasti hyvin vanha. Tämä kertoo hyvin paljon siitä, kuinka suosittu tämä viihdyttävä lautapeli on, sillä uusia lautapelejä luodaan koko ajan enemmän. Silti ihmiset palaavat aina pelaamaan tätä vaihtoehtoa yhä uudelleen ja uudelleen. Monopoli peli tulee varmasti ilahduttamaan ja kiinnostamaan pelaajia myös tulevaisuudessa

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Viimeisimmät artikkelit